Kunde statements

 

“Hos Ydes Hjemmeservice får du lige det dér ekstra, f.eks. et godt råd om et eller andet i hjemmet – og så kan du altid regne med hende. 100% !!”

- Marianna Simonsen har anvendt Ydes Hjemmeservice i 15 år. 


“På reklamebureauet FS2 Reklame A/S, hvor der er store kontorarealer at rengøre, har man anvendt Ydes Hjemmeservice i et halvt år med en fast ugentlig rengøring tidligt om morgenen – uden at være blevet skuffet én eneste gang. Det er dejligt, at rengøringen så godt som er klaret, når personalet møder ind. ”Loyal, dygtig og imødekommende” er nogle af de ord, som Jonna Husted sætter på den faste medarbejder fra Ydes Hjemmeservice:.. ”og så er arbejdet altid udført som aftalt!”

- Jonna Husted fra FS2 Reklame A/S


“Jeg fremhæver især den store omhyggelighed, som præger det arbejde Ydes Hjemnmeservice udfører, og så sætter jeg stor pris på, at det igennem alle årene stort altid har været den samme medarbejder, som kommer. Det er trygt og også en garanti for, at intet bliver glemt. Endelig er jeg også taknemmelig for fleksibiliteten – den faste rengøringsdato kan altid flyttes uden bøvl, hvis noget kommer på tværs. Og det sker altid med et smil!”

- Else Zienglersen anvender Ydes Hjemmeservice via Den Kommunale Fritvalgsordning nu i foreløbigt 10 år.


“Det er dejligt aldrig at skulle tænke på om der er rent og ordentligt – og så er det også skønt aldrig at skulle til at finde vikarer, hvis der er sygdom blandt rengøringspersonalet. Dét sørger Ydes Hjemmeservice selv for – og det er aldrig sket at rengøringen har været reduceret på grund af sygdom. Vibeke Yde selv jævnligt besøger virksomheden og ser til, at alt er i orden eller om noget kan gøres bedre. Det giver tryghed for at rengøringsbudgettet altid udnyttes optimalt.”

- Birthe Teglgaard ved Dan-element A/S er bl.a. ansvarlig for al rengøring på den store industrivirksomhed.